Grande Look Marazzi

Grande Look Marazzi

Grande Look е проект на Marazzi, разработен с цел разширяване приложението на широкоформатните гранитогреси, а в епохата на дигиталните възможности придават и уникален визуален и декоративен ефект.

Новата колекция Look e превъзходна за интериорни проекти и всякакъв вид архитектурни решения. Благодарение на широката гама от цветове в комбинация със здравина , устойчивост на петна и лесна поддръжка, позволява да се поектират елегантни кухненски пространства.

Колекция широкоформатен гранитогрес вдъхновена от природата, която с помощта на принт техника успява да придаде най- фините нюанси на мраморите, доближавайки се максимално до оригинала.

Подходяща за плотове на кухня и баня, облицовка и подова настилка.

Меки нюанси в шест цвята, изискан индустриален стил: Grande Concrete Look придава изразителната сила на бетона в елегантна интерпретация.Мнения на клиенти

Рядко срещана коректна фирма. Имахме досег вероятно с всички отдели по веригата и всички бяха мили и любезни. Свършената работа беше повече от перфектна, въпреки известни затруднения, които имахме. Никой не се изнерви не повиши тон, а напротив бяха търпеливи и помагаха с решения. Дори се обадиха, че ще закъснеят с 30 мин, което показва ценене на времето на клиента (аз имах задачи и наистина имах нужда от тези 30мин). В процеса на ремонта ни обикновено никой не се обажда за 30мин, та дори и повече. Препоръчвам за всеки, който иска да получи качествена услуга и да се чувства като истински клиент.
Stela Andonova
Stela Andonova
 
Впечатлен съм от фирмата - много професионална и качествена работа! Перфектно свалени размери, изработка и монтаж, без никакво забавяне! Всички служители са много любезни и истински професионалисти, за което благодаря! Препоръчвам!
Petar Stoyanov
Petar Stoyanov
 
Голям късмет е да си клиент на тази фирма! Супер мили служители и асортимента е много голям, както на естествени къмъни така и на технически камъни!
Tatiana Tencheva
Tatiana Tencheva
 
Най-добрите специалисти в обработката на технически и естествен камък, а също така са невероятно коректни производители
Антония Главеева
Антония Главеева
 
Приятен и отзивчив персонал. Професионалисти.
Ivo Ivanov
Ivo Ivanov
 
мнго коректни, голям избор на технически и естествен камък, отлична изработка!
Enil Enchev
Enil Enchev
 
Професионално обслужване. Високо качество на изделията.
Galya Galya
Galya Galya
 
Професионални услуги
Sensinio Batistuta
Sensinio Batistuta