default

Оборудване

“Ravelli” Теорема XB

“Ravelli” Теорема XB е машина с цифрово управление с мощна структура на моста, осигуряваща скорост, точност и минимално износване на инструмента. Фактът, че има лесен достъп до работната маса, намалява времето, необходимо за придвижване на каменните парчета. Обезопасена, мощна, практична, високотехнологична, лесена за употреба и поддръжка, налична с 3, 4 или 5 оси.
 

Breton Combicut

Breton Combicut e машина с цифрово управление. Разполага с шпиндел, който е предвиден за закрепване на режещ диск и водна струя(waterjet), който се върти около оста си (4-та ос) и е с възможност за наклон от 0 до 55 ° (5-та ос).

Машината комбинира и редува рязането с диск и Waterjet според предварително зададени програми. Това позволява да се оптимизират рязовете, като по този начин се гарантира минимизиране на фирата.


    Също така е възможно да се изпълняват както праволинейни така и сложни рязове в крива.

Bellani “Comet”

Bellani “Comet” - извършва оформяне и полиране на различни видове профили,водобрани, както и  калибриране на детайлите при нужда.Основното приложение на машината е за изпълнение на типови изделия.


Bellani “Comet”

Terzago “Rapida”

Terzago “Rapida” е мостова резачка, снабдена с PLC за лесно и интуитивно програмиране на рязането и разкроя на детайлите. Оборудвана е с въртяща се маса с фиксирани ключалки на всеки 90 ° , може да бъде блокирана във всяка позиция от 0 °до 360 ° и ръчна накланяща глава от 0 ° до 90°.

Terzago “Rapida”