MARAZZI – еталон в производството на керамични плочки и синоним на италианския стил в интериорният дизайн.

MARAZZI – еталон в производството на керамични плочки и синоним на италианския стил в интериорният дизайн.

MARBLE Capraia Lux 160X320 - 6 mm MARAZZI

Основана през 1935 г. в Сасуоло, през годините компанията e “отговорна“ за технологичното израстване и налагането на дизайнерските иновации  в сектора. Постояните изследвания и експерименти, способността да се реагира на промените в начина на живот и на иновациите в архитектурата и дизайна – това са силните страни, които позволиха на Marazzi  да се утвтрди като лидер.

Grande е един от последните проекти на Marazzi.  Това е широкоформатен гранитогрес тип „slabs“, който позволява създаването на оригинални композиции с непрекъснати визуални ефекти върху хоризонтални и вертикални повърхности. Имитации на мрамор, камък, бетон, метал – вдъхновение за всеки дизайнер.

MARBLE Golden White Lux,   MARBLE Grigio Carnico Lux,   MARBLE Statuario Lux - три уникални продукта от серия MARBLE на MARAZZI GRANDE в размер 1600 х 3200 и 6 мм дебелина, които бяха използвани в обзавеждането на частни апартаменти в Бояна.

В тези две жилища дизайнерите от FINEDESIGN ( https://finedesign.bg/ ) успяха да разкрият красотата на мрамора в пълният му потенциал. А обработките и монтажа бяха поверени на професионализма на Терастоун ООД (https://terastone.bg/).

Съчетанието на красив материал с креативност и отношение към детайла са идеалната комбинация за уют и стил. Насладете им се на снимките по долу, а повече информация за материалите на: https://terastone.bg/marazzi-grande-1-39

Комбинация от MARBLE Grigio Carnico Lux 160x320 - 6 mm &  MARBLE Statuario Lux 160X320 - 6 mmКомбинация от MARBLE Golden White Lux 160x320 - 6 mm & MARBLE Statuario Lux 160X320 - 6 mm MARAZZI