MARAZZI THE TOP решение за стилна кухня и баня

MARAZZI THE TOP решение за стилна кухня и баня

Гранитогресът навлиза в итериора не само като облицовки и подови настилки, но и с възможност за изработване на плотове за кухни, бани и маси. Всичко това вече е по-лесно благодарение на Marazzi The Top, селекцията широкофотматен гранитогрес с 12 мм дебелина.

Големият размер 160х320 см дава възможност за създаване на кухненски плотове, с различен визуален ефект: мрамор, бетон, камък, метал и моноколорни нюанси. Водоотблъскващ, устойчив на драскотини, петна и киселини, както и на термични разширения материал. Тези му преимущества дават възможност на потребителите да работят директно върху плота, без да повредят повърхността му. Лесно се почиства само с топла вода.

Изключителната здравина на гранитогреса, позволява да се изграждат на открито кухненски плотове, които не избледняват на слънчевата светлина и са защитени срещу замръзване и високи температури.
Едно от най-популярните му приложения днес е кухненският остров. Двете различни дебелини от 6 и 12 мм, позволяват островът да бъде облицован и отстрани със същият материал, което дава една цялостна завършеност на този кухненски детайл. Благодарение на новите макси-размери от 160x320 см, броят на фугите вече може да се намали до минимум.


Банята е друга част от дома, която обикновено изисква дизайнерки проект според пространството. Дванадесет милиметровите плочи с голям размер могат да се използват за плотове, а тънките им варианти за облицивка на стени и вани.
MARAZZI The Top предлагат богата палитра от принтове наподобяващи бетон, мрамор, метал и камък, които максимално се доближават до естествените материали и дават възможност за осъщестяване дори и за най- предизвикателните проекти.
Благодарение на техническите им характеристики и уникалният дизайн се постига перфектна комбинация между стил, удобство и лекота в поддържането.